Smart nyhet fra Nordkapp

Nordkapp Avant 620 er den hittil største i Avant familien. Her har den norske produsenten tatt frem en bowrider som skiller seg klart ut på grunn av sin lille kabin i et av konsollene.

Publisert

Den er hakket større og betydelig vassere i sjøen enn sin lillesøster Avant 600. 25 centimeter lengre og 25 centimeter bredere og 200 kilo tyngre gir i følge produsenten et mykere og stødigere skrog. Den økte bredden gir også bedre brukskomfort om bord. Den skiller seg ut fra andre bowridere i denne klassen gjennom sin lille men smarte kabinløsning. Det er ikke snakk om et stort krypinn, men på de verste dagene kan man søke ly med de minste, og man kan få plass til en toalett.

Nordkapp har de siste årene bygget opp en stor flåte av båter, og daycruiserserien Noblesse har til nå vært storselgeren for merket.

620 Avant er en båt med sjeldent mye standardutstyr. Securemerket båt og motor, kalesje, puter, hydraulisk styring, brannslukker, vannskibøyle er bare noe av det som finnes på den lange listen over inkludert.

Lengde: 620 cm

Bredde: 230 cm

Motor: 115-200 hk.

Vekt: 930 kg. u/motor

Powered by Labrador CMS