Slitesterkt belegg for flytebrygger
Slitesterkt belegg for flytebrygger

Slitesterkt belegg for flytebrygger

Flytebrygger med belegg som tidligere har vært forbehold krevende arbeidsgulv i Nordsjøen lanseres nå for flytebrygger.

Publisert

Wee Gruppen har hele flytebryggesystemer og utvider nå også tilbudet med nye strømsøyler og utriggere som kan brukes i stede for flytebrygger.

Pressemelding fra Wee Gruppen:

Flytebrygger blir utsatt for ekstrem slitasje fra bade brukere og det norske klima. Nå lanserer Wee Gruppen flytebrygger med pulverlakert overflatebehandling(Duplex Behandlet) og FRP kompositt dekke med antiskli. Dette er et dekke som United States Coast Guard bruker på sine båter.

- Det gir en overflate som er ekstremt slitesterkt og tilpasset norske forhold. Dette belegget brukes blant annet i norske fjøs og på oljeplattformer i Nordsjøen, og det er to steder der kravene til både holdbarhet og at det skal være mest mulig vedlikeholdsfritt er stort, sier Åge Wee.

Tidligere var den såkalte FRP gratingen for dyr for det maritime markedet, men nå har Wee Gruppen klart å redusere prisen til et fornuftig nivå.

Det skli- og vedlikeholdsfrie dekket leveres også på de nye utriggerne som Wee Gruppen lanserer foran 2010 sesongen.

- Hvis du ikke får lagt ut en flytebrygge på landstedet eller hjemme, kan en utrigger kanskje være løsningen. Det gir enklere tilgang til båtene fra den faste kaien, og vi har også laget opp ekstra brede utriggere som er tilpasset deg som trenger litt bedre plass og rullestol brukere, sier Åge Wee.

Utriggerne og flytebryggene leveres med både blå og svarte flyteelementer, og Åge Wee kan melde om veldig stor etterspørsel etter bryggene de siste månedene.

- Det er tydelig at markedet har tatt seg opp igjen, og at både foreninger og marinaer nå er villige til å investere i kvalitetsutstyr  igjen. Det vi leverer har meget god styrke, og vi har akkurat hatt en gjennomgang av Klima- og forurensningsdirektoratet som sikrer at vi tilfredsstiller deres krav, sier Wee.

Han lanserer også en helt ny aluminium strømsøyle med låsbare kontakter, jordfeilbrytere, vannuttak og fotoceller med  LED belysning i disse dager.

Powered by Labrador CMS