Slik blir nye Hydrolift SX 22

La oss presentere Hydrolift SX 22. En liten multibruksbåt som er så fersk at kun deler av båten er ute av formene. Med bruk av egne ord og bilder har vi sluppet til Bård Eker og teamet hans for å vise oss hvordan de tar frem en helt ny båt.

Publisert Sist oppdatert

For første gang kommer Hydrolift med en mindre båt beregnet for utenbordsmotor. SX 22 blir en av skjærgårdens heftigste skapninger. Vi i Båtliv har fått tilgang på hele prosessen fra idé til nesten ferdig båt.

Denne båten blir den første i en helt nye serie båter fra Hydrolift i Fredrikstad, kalt S.U.B, som står for Sport Utility Boat. En båt som skal kunne brukes til det meste. Dette oppnår man ved at innredningen kan skiftes, eller bygges akkurat slik kunden ønsker det ut fra bruk eller utseende. Hydrolift SX 22 skal kunne bli en like bra sol- og badebåt som en båt for sportsfiskeren eller den som driver med dykking.

Båten vil ivareta kjøreegenskapene fra Hydrolifts tidligere modeller, og mye v-bunn og de to steppene er videre-ført også til denne utgaven. I god Hydrolift-tradisjon snakker vi om båter som går fort. Toppfarten er fra 45 til 65 knop, alt avhengig av motorvalget. Ut fra det vi erfarer kan det bli snakk om at båtene leveres med Mercurys Verado-motorer, men at verftet også kan levere med andre merker om kunden ønsker dette.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS