Skilsø 36 FB utsolgt ut året

Bli med på prøvetur med en av Norges mest spennende nye flybridgebåter, som allerede er utsolgt ut året.

Publisert

Daglig får Skilsø Baatbyggeri henvendelser fra folk som vil prøvekjøre den nye modellen Skilsø 36 FB.  Skilsø setter i gang med prøvekjøringer i mai, men kjøperne av båten må smøre seg med tålmodighet.

–    Vi regner med å ha to-tre båter klare til levering før sommeren, men disse er allerede solgt.  Hele årsproduksjonen for 2007 er allerede solgt til våre forhandlere. Problemet er faktisk at vi ikke klarer å produsere nok båter, sier daglig leder Espen Hanson i Skilsø Baatbyggeri til Båtliv.

Skilsø 36 FB er en vakumstøpt nyskapning fra det tradisjonsrike Arendalsverftet. Båten ble nominert til tittelen ”årets båt” på Sjøen for alle i år. Juryen var imponert over hvordan man har klart å forene ny teknikk og byggemetoder med velprøvd funksjonalitet og gjennomtenkte løsninger. Dette er en usedvanlig rask og moderne flybridgebåt.

Hanson sier til Båtliv at verftet håper på å komme opp i en produksjonskapasitet på 25-30 båter i året. Omtrent halvparten av båtene vil bli solgt i Norge, antar Hanson, som sier at verftet satser på eksport, blant annet for å redusere risiko.

Båtliv er første blad i verden som har prøvekjørt den nyskapende norske båten. Rapporten fra prøvekjøringen kan du lese i Båtliv 4, som er i handelen fra midten av mai. Et utvalg bilder fra prøveturen kan du se her. Mer bilder og en utførlig rapport fra prøveturen finner du i neste utgave av Båtliv.

Powered by Labrador CMS