Sjøen for alle på Fornebu

Utstillingen Sjøen for alle i 2014 arrangeres i Telenor Arena på Fornebu.

Publisert

God tilgjengelighet og fine besøkstall er hovedårsakene til at styret i båtbransjeforbundet Norboat gikk for et nytt år i Telenor Arena, opplyser Norboat i en pressemelding.

 

Styret i båtbransjeforbundet Norboat, som eier Sjøen for alle messen, har bestemt at messen i 2014 fortsetter på Telenor Arena der den ble arrangert for første gang i 2013. Norboat ønsker å arrangere en ny messe på Fornebu basert på erfaringene fra i fjor, forteller administrerende direktør i Norboat, Erlend Prytz, i pressemeldingen.

 

– Det var mye som var vellykket på Telenor Arena i 2013. Vi er rimelig godt fornøyde med publikumstilstrømminge. Vi merker at vi er nærmere hovedstaden når messen holdes på Fornebu. Tilgjengeligheten for båtfolket i Østfold, Vestfold og ikke minst fra Sørlandet er også en viktig faktor, sier Erlend Prytz, som legger til at arrangøren også har hatt noen utfordringer med det nye lokalet.

 

–  Parkering har vært en utfordring tidligere på Telenor Arena, men arenaen har funnet en løsning på det med bl.a. å bruke parkeringshuset til Telenor, sier Erlend Prytz.

 

Glad

Administrerende direktør i Telenor Arena, Øystein Flenning, er glad for at Sjøen for alle blir på Fornebu.

 

– Sjøen for alle har med sine lange tradisjoner en viktig posisjon ikke bare i fritidsbåtmarkedet, men også som messe- og festivalarrangør, og er derfor en attraktiv samarbeidspartner for oss.  I disse dager jobber vi med et helt nytt inngangsparti, garderobe og utvidete serveringsområder i vårt tidligere treningssenter. Dette tror jeg arrangøren av «Sjøen for alle» vil sette stor pris på og er noe som mangler per i dag, sier Øystein Flenning

 

–    Det er viktig å huske at Sjøen for alle er vårt viktigste utstillingsvindu, og det er helt essensielt at messen fungerer for bransjen. Totalbildet gjør at vi fortsatt favoriserer Telenor Arena foran 2014, avslutter administrerende direktør i Norboat, Erlend Prytz.

   

Se video fra Sjøen for alle 2013 her

 

Powered by Labrador CMS