"Sjøen for alle" flyttes til Telenor Arena

Det er Styret i NORBOAT og Båtbransjeforbundet som har bestemt at messen i 2013 skal arrangeres på Telenor Arena. En av begrunnelsene for å gjøre dette er å bringe messen nærmere sjøen og folk, skriver NORBOAT i en pressemelding.

Publisert

- Vi har grundig vurdert alle sider ved messen Sjøen for alle, sier Prytz. – Utfordringen for oss når det gjelder Norges Varemesse i Lillestrøm er i hovedsak plasseringen. Det er svært kostbart å flytte båtene dit.  Videre viser flere undersøkelser vi har gjennomført at både våre utstillere og våre besøkende ønsker seg messen arrangert på et sted som er nærmere Oslo.  På Telenor Arena får vi nærhet til sjøen og dermed enklere transport for våre utstillere og forhåpentligvis flere besøkende.  Det er også spennende med et nytt senter, vi tror gir mange unike nye muligheter, og som vil gi et løft for Sjøen for alle, avslutter Prytz.

- Fritidsbåtbransjen er inne i en usedvanlig tøff periode og som bransjeforbund må vi vurdere alle våre produkter og tjenester. Vi drifter Norges to største båtmesser som også er våre viktigste utstillingsvinduer og markedsplasser, og det er helt essensielt at disse fungerer for bransjen og for NORBOAT, sier Prytz.

- Etter mange års samarbeid med Norges Varemesse er det med et visst vemod vi nå flytter, sier Erlend Prytz, administrerende direktør i NORBOAT. Han understreker at det verken er kvaliteten, servicen eller fasilitetene på Norges Varemesse som gjør at messen flyttes. – Den viktigste årsaken er at vi gjennom å arrangere messen på Telenor Arena kommer nærmere vårt publikum, forklarer han.

 

- Vi er meget glade for å få Sjøen for alle til vår arena, sier administrerende direktør i Telenor Arena Øystein Flenning.  Sjøen for alle med sine lange tradisjoner og posisjon ikke bare i fritidsbåtmarkedet, men også som messe- og festivalarrangør blir en viktig samarbeidspartner for oss. Vi har jobbet hardt med å forandre Telenor Arena fra en idrettpark til en flerbruksarena.  At Sjøen for alle nå velger oss beviser at vi er på god vei.  Vi har gode fasiliteter, meget god offentlig kommunikasjon og ikke minst mange parkeringsplasser som gjør at publikum enkelt kan komme til messen.  Vi skal jobbe knallhardt med å bistå NORBOAT i å lage den beste Sjøen for alle gjennom tidene, avslutter han.

 

Powered by Labrador CMS