Sjøen For Alle er fulltegnet
Sjøen For Alle er fulltegnet

Sjøen For Alle er fulltegnet

En ting er sikkert, 13.-17. mars er Telenor Arena stappfull med båtpremierer, nyheter innen båt, motorer, utstyr, elektronikk og klær, skriver NORBOAT i en pressmelding. 

Publisert

NORBOAT har sterk tro på at en flyttingen av Sjøen For Alle nærmere Oslo. var helt riktig.

- Vi er veldig spente og glade, sier messesjef i båtbransjeforbundet NORBOAT Merete Rustad.  Vi har hele tiden hatt stor tro på flyttingen til Telenor Arena, men litt nervøs blir man jo.  Men dette er gjort etter flere undersøkelser blant våre ustillere som har sagt at de ønsket en flytting; og interessen viser jo at det er riktig, fortsetter Rustad.  Vi har også gjort undersøkelser blant publikum og et gjennomgangstema blant båtbrukerne er at disse også ønsket messen nærmere sentrum, så det lover jo veldig bra for besøkstallet. 

Tilbake på messen

- Vi har lenge ønsket en flytting av Sjøen for alle til et sted nærmere publikum og våre kunder, sier Henrik Thaulow  i Yamaha Motor Scandinavia.  Vi mener Telenor Arena har en utmerket beliggenhet i så måte, nære Oslo, men arenaen har også enkel reisevei fra Øst- og Vestfold samt båtfylkene lenger sør, sier Thaulow i en kommentar til NORBOAT`s valg med å flytte messen.  

Fakta:

Det er per i dag ca 125 på meldte utstillere med ca 10.000 kvadratmeter.  Det er per i dag ventelister, men fortvil ikke, arrangøren vurderer standreduksjon og telt i forbindelse med arenaen så om du vil stille ut er det bare å ta  kontakt. 

Aktiviteter også i år.

Også i år vil det ble arrangert aktiviteter for barn i alle aldre uten at programmet er helt klart. 

Åpningstider:

Hverdager     kl. 11-20

Lørdag/søndag  kl. 11-18

Powered by Labrador CMS