Sjef med Schaaf

Tyske Shcaaf lanserer en tender med panoramautsikt fra køya.

Publisert

Tender blir stadig mer trendy, og på Boot Düsseldorf som åpner i helgen lanseres flere tendere. En av dem er tyske Schaaf. Til tross for god uteplass har den også herlig plass under fordekket.

Panorama mot himmelen

Til å være en tender er den lekker innvendig, i hvert fall om vi dømmer ut fra tegningene. Innvendig er det blitt plass til bad/toalett, pantry med kokemuligheter og vask og en køye i superstørrelse. Avhengig av hva eieren ønsker kan båten leveres med køyeplass for opptil fire personer. Legger du deg ned på køya og stirrer i taket, titter du opp i himmelen, uten at noen andre ser deg, gjennom det sotede panoramataket. En flatskjerm hører selvfølgelig med i denne noe spesielle båten. Høyden inne i kabinen oppgis  være 1,85 meter.

Mest design

Utvendig er det rikelig med sitteplasser og en middels stor solseng over motorrrommet. Utfra tegningene er det lett å bevege seg opp på fordekket, men her har nok også design gått utover funksjonalitet, da det ikke finnes rekker å holde seg fast i, noe som sikkert kan bli god underholdning for dem som måtte ligge nedunder og stirre opp i taket.

Båten har rikelig med motoralternativer, fra 220 til 520 hestekrefter, og eieren kan velge mellom Mercury eller Volvo Penta.

Fakta:

Lengde: 9,50 meter

Bredde: 2,55 meter

Dyptgående: 0,60 meter

CE-sertifisering: B

Powered by Labrador CMS