Sisteplass og brudd for Welmax

I Rio for Båtliv: Håkon NIssen-Lie (tekst og foto)Det ble ingen stor dag for de to norske Welmaxbåtene i Offshore-1 søndag.

Publisert

-Allerede ved første runding skjønte vi at noe var galt. En av fjærstrammerne til kompressoren røk tvert av,  sier Kolbjørn "Bonden" Selmer.

-Synd for i dag var båten veldig bra satt opp. Vi var fem sekunder raskere på test i morges mot i går. Det var langt tettere mellom de tre første båtene i dag. Synd vi ikke fikk se Welmax 90 kjempe blant disse, sier Selmer.

Marit Strømøy er fornøyde med racet forutsetningene tatt i betraktning. Hun og Manuzzi endte på sisteplass av de som fullførte dagens race. Båten skal nå til Larvik hvor motorene skal skiftes, og bunnen forandres.

-Vi sliter med spin out, og kan derfor ikke gi så mye gass i rundingene, sier Strømøy i en kommentar etter løpet.

Strømøy sier det er usikkert om hun starter i Arendal.

-Det hadde vært gøy, spesielt hvis planlagte oppgraderinger av båten gjennomføres. Målet mitt for sesongen er per i dag fortsatt Formel 1. Skal blant annet kjøre race i Pittsburgh, USA helgen før Arendal, sier Strømøy.

Observatører Båtliv snakket og som var tilstede på løpene sier det var særdeles glissent på tribunene, og at det var langt fra Arendal-tilstander.

Powered by Labrador CMS