Sindres sesongstart sabotert av tyver

Tyver stjal den innelåste motoren til 14-åringen.

Publisert

HOVEDBILDE: Sindre Anundsen våknet til en dårlig nyhet: Foto: Privat.

14 år gamle Sindre Sundsdal Anundsen ifra Risør kjører båtrace i klasse GT15. I 2013 ble han nr 3 i NM, og han har jobbet hardt foran årets båtsesong.

 I dag var skuffelsen enormt stor da pappaen, Geir Anundsen måtte informere 14-åringen som var på arbeidsutplassering på Rimi Ranvik, om at båtrace motoren hans, en Suzuki 15 var blitt stjålet ifra garasjen.

Vanligvis står bilen helt inntil garasjeporten, og da er det ikke mulig og få brutt opp porten. – Men i går hadde jeg parkert litt lenger ifra enn normalt, og da fikk de brukket opp porten og tatt seg inn i garasjen, sier Geir Anundsen.

Tyvene har visst hva de var ute etter – det er kun båtmotoren til Sindre som er borte. Wire og ledninger er klippet over – og de nødvendige deler er demontert slik at de har kunnet få med seg motoren ut.

– Jeg kommer nok til å se ekstra på alle 15 hk motorer jeg ser i sommer, jeg har nemlig noen kjenne merker på motoren min, så ser jeg den vil jeg kjenne den igjen, sier Sindre, som er utrolig lei seg.

Båten har gått kjempefint på trening – og han har gledet seg til og begynne med konkurransene igjen. Første løpet er om to uker, sier han.

14 åringen som skal stå til konfirmasjon på søndag må nå begynne arbeidet med å skaffe seg ny motor. Vi får håpe at vi får skaffet ny motor, og at forsikringen dekker tapet, men han vil egentlig ikke ha ny motor.

– Jeg vil ha min motor tilbake sier en skuffet 14-åring.

Fakta:

Sindre Sundsdal Anundsen er 14 år, kjører for Songe Motorbåtforrening i rekrutteringsklassen GT 15. Han ble nr 3 i Norgesmesterskapet i 2013. Han går på Risør ungdomskole.

For info kontakt :

Geir Anundsen – 97139394 Frode Sundsdal - 464 27788

Powered by Labrador CMS