Silkefin sjøtraktor

Nauvo, Finland: Sea Star 20 CC er lettdrevet, stabil, lettkjørt og rommelig. Hva mer kan vi kreve av en real hyttetraktor?

Publisert

Det er noe inderlig befriende ved å komme om bord i en båt der nesten alle detaljene ser ut til å stemme fra første øyeblikk. Nå er det riktignok ikke så mange detaljer på en båt som Sea Star 20 CC, men desto viktigere er det at det som finnes, er «på stell».

Den 20 fot lange skjærgårdsjeepen dukket første gang opp på den store båtmessen Boot 2011 i Düsseldorf, men var da ikke klar for salg. Siden dette har finnene finpusset detaljene og fått på plass typegodkjenning. Nå er modellen også til salgs i Norge, og nettopp nordmenn bør være en sentral målgruppe for denne sjøsterke senterkonsollbåten.

Sea Star 20 CC har god plass til to personer bak vindskjermen og rikelig med supplerende sitteplasser på benkene akterut og i baugen. Båten er godkjent for hele ni personer, og alle sitter godt skjermet, omgitt av høye relinger, med høyt fribord og solide håndrekker. Under setebenkene og i styrekonsollen er det fine oppbevaringsrom, og fenderene får elegant plass i selve konsollen. Lanterner, brannslukker, lensepumpe og redningsstige er på plass som standardutstyr, og dette er i grunnen alt det som svært mange båtfolk trenger – selv om vi er litt overrasket over at Sea Star glemte fiskebrønnen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS