KLARE: SG Marine åpnet lokalene fredag 9. mars i Leangbukta.
KLARE: SG Marine åpnet lokalene fredag 9. mars i Leangbukta.

Solid vekst for SGmarine

Båtelektronikkbedriften i Leangbukta har kvalifisert seg til «Gaselle-bedrift 2018».

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig stolte over hva vi har klart å få til på så kort tid», sier daglig leder og eier Steffen Grefsgård i en pressemelding.

SGmarine etablerte seg med 2 ansatte i 2014. Den gang med hovedfokus på salg og installasjon av thruster systemer i fritidsbåter. Høsten 2016 ansatte SGmarine personalet fra Navytech AS, som avviklet sin drift på Blommenholm i Bærum. Våren 2017 åpnet SGmarine i Leangbukta, Asker.

Pris fra Dagens Næringsliv

Det er et trangt nåløye som skal passers før man kan kale seg en «Gaselle-bedrift», en statuett utgitt av Dagens Næringsliv. For å komme med på listen som kun teller 3213 bedrifter i 2018 må man være en bedrift i rask vekst. DN baserer tall fra Bisnode og krever doblet omsetning, positivt samlet driftsresultat og omsetningsvekst hvert å over en fire års periode.

Ser fremover

SGmarine er også  i ferd med å etablere seg i flere markeder innenfor maritim industri. Fiskeri og oppdrett, seismikk, og ikke minst mikroplastproblematikken i havet er alle markeder som trenger nye teknologiske løsninger

– Vi ønsker å være med på det grønne skiftet som vi ser kommer for fullt. Nye teknologiske løsninger må utvikles innenfor mange bransjer og der er SGmarine godt i gang med egen produktutvikling.

SGMarine skal være med i denne utviklingen, og har allerede bevist for flere aktører at vi ligger foran med vår egne teknologiske løsninger», sier Grefsgård.

Powered by Labrador CMS