Dra til Sjøs 2018

Sesongen er i gang i vest

På slaget klokken ett i ettermiddag åpnet dørene for årets Dra Til Sjøs-messe på Straume ved Bergen.

Publisert Sist oppdatert

To store haller med båtselgere, utstyrsleverandører og tjenestetilbydere står klare for å ta imot båtglade vestlendinger.

Inntrykket etter den første, raske runden på messen er at utvalget er bredere enn noensinne, særlig blant båter i den mer folkelige prisklassen, og ettersom messen nå bruker en håndballhall i tillegg til den store fotballhallen er det også bedre plass for de besøkende. 

Flere lokale nyheter er å se på Dra til Sjøs 2018, blant annet fra Viknes og Askeladden, ved siden av at Brunswick-konsernets mange merkevarer er svært godt representert. Totalt er det vel 150 utstilte båter, og selv om enkelte av de forhåndsannoserte nyhetene dessverre ikke ble klare i tide er det nok å se på for de fleste motorbåtfolk, uansett hva slags båttype som foretrekkes. 

I tillegg er det flere spennende utstyrsnyheter, blant annet la vi merke til et helt nyutviklet båtovervåkningssystem som i dag ble vist offentlig for aller første gang.

Båtliv kommer tilbake med bred dekning av messen i blad og på nett, i første omgang viser vi noen raske billedglimt fra åpningsdagen.

Dra til Sjøs 2018 er åpen til og med førstkommede søndag og det er gratis adgang.

Powered by Labrador CMS