Etterlysning 2:

ALUMINIUM: Folket bak aluminiumskøyta «Sailing the farm» har også bygd en slepejolle i aluminium som nå er blitt stjålet.
ALUMINIUM: Folket bak aluminiumskøyta «Sailing the farm» har også bygd en slepejolle i aluminium som nå er blitt stjålet.

Selvbygd aluminiumjolle stjålet

Trist melding fra selvbyggerne i Colin Archer-skøyta «Sailing the farm» som nå snart skal ut på sin første seilas: Den fine jolla deres er stjålet!

Publisert Sist oppdatert

Skøyta har i vinter ligget i havn ved Ormøya i Oslo der Jonny Birkelund og hans internasjonale mannskap har vært travelt opptatt med de siste forberedelser før skuta legger ut på sin lange jomfruseilas til Syd-Amerika og videre østover til Kina.

I tillegg til den selvbygde skøyta har mannskapet også bygd sin egen slepejolle. Også den selvsagt i aluminium. Jolla, som du ser på bildet, er i flittig bruk, men nå er den plutselig blitt borte. Trolig stjålet av noen ubudne gjester i havnen.

Her er det neppe tale om et vinningstyveri, så mye kan tyde på at jolla ligger henslengt et sted i Oslofjorden. Eierne ber pent om at hvis noen ser jolla, så må de ta kontakt med dem! Ring Johnny Birkelund på tlf. 404 01 464, eller send en e-post til: Sailing The Farm

Powered by Labrador CMS