Selger på sikkerhet

Svenske Ryds satser på sikkerhet, og selger båter med Securmark-merking og  søkesystem.

Publisert

Ryds lager en rekke båtmodeller i størrelsen fra fire til syv meter. I kjent svensk tradisjoner satser produsenten på sikkerhet, og selger båtene med det de kaller trygghetspakken.

 

Trygghetspakken omfatter Securmark-merking av båt og motor, Defa GPS-søkesystem for gjenfinning av stjålet båt, et års medlemsskap i Kystpatruljen samt et års kaskoforsikring hos Atlantica Båtforsikring.

 

–      Men legger dere ikke bare prisen for alt dette på toppen av båtprisen?

 

–      Nei, fabrikken subsidierer denne trygghetspakken, sier Thomas Aas i Auto Marine, som er største forhandler av Ryds i Norge.

 

I likhet med Volvo vil Ryds bli forbundet med sikkerhet. Alle Ryds-båtene flyter stabilt om de fylles med vann, selv om det er så mange personer om bord som båten er EU-sertifisert for, hevder han.

Få de siste båtnyhetene på e-post hver fredag. Meld deg på Båtlivs nyhetsbrev her

Mini-fisker

Ryds er en del av Nimbus-konsernet, som er Skandinavias største båtprodusent målt i omsetning. På «Sjøen for alle»-utstillingen slår Aas et slag for den nye styrhusbåten Ryds 490 TCI. Denne har stort akterdekk, høy vindskjern og en liten kabin forut med to soveplasser. Det er bra med stuerom, og med en 40-hester Mercury er prisen 152.000 kroner inkludert trygghetspakken.

 

–      Jeg tror denne kan bli årets bestselger. Den er rimelig og praktisk, har tak over førerplassen og en liten kabin med to køyer. Dessuten er den enkel å vedlikeholde og enkel å frakte på tilhenger etter bilen, og man kan ettermontere fiskeutstyr, sier Aas til Båtliv.

 

Les også: En liten stor fisker fra Ryds

Båtliv on Facebook

Powered by Labrador CMS