Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Se stjernene fra toppdekket

På øverste dekk om bord på Azimut 80 kan du kose deg i spa-anlegget og titte på stjernene.

Publisert

Boot, Düsseldorf

Få er bedre på luksus enn italienerne, og på øverste dekk om bord i Azimut 80 kan du leve feriedrømmen i bekymringsløs eleganse. Herligheten kan bli din fra rundt 30 millioner kroner (3,3 millioner euro).

Du kan kose deg i jackuzzien på toppdekket før eller etter solbadet. Eller steke en lekker rett på grillen. Eller samle vennene til hyggelig lag i den store sofagruppen. En stor luke i taket over toppdekket kan åpne opp solen om dagen og stjernehimmelen om natten.

Også på akterdekket kan du kose deg i salongen med gode venner, mens mannskapet disker opp med noe godt fra grillen. Badeplattformen kan senkes hydraulisk.

Marmor

Moderne eleganse og godt håndverk kjennetegner Azimut. Innredningen er i lyse farger (off-white) med mørke karmer og lister. Store vinduer gir et lyst og luftig preg i de fleste av båtens rom.

Rederlugaren midtskips er en stor suite med egen salong og bad med marmorfliser på gulvet (dørken). Båten har fire lugarer med dobbeltkøyer og bad. I tillegg kommer en mannskapslugar for skipper og matros akterut. Båter i denne størrelsen er nesten alltid bemannet med proff skipper, får vi høre.

Azimut 80 drivers fremoiver av to MAN-maskiner. Du kan velge mellom 1550 hk eller 1800 hk-maskiner. Med største motoralternativet skal topphastighet ligger på 31 knop, og marsjfart 26 knop.

Bli med på virutell omvisning her