Se opp for store båter!

Båt på vei! Verdens største innendørs båt- og vannsportmesse i Düsseldorf åpner dørene til helgen. Her finner du alt fra gigantene på 100 fot til joller på fem fot. Alt du måtte ønske av utstyr er også rullet på plass i de 17 utstillingshallene.

Publisert

Boot i Düsseldorf tilbyr alt som kan tåle vann. Fordelt på 17 enorme haller, og større enn noen gang, er det mulig å gå seg helt bort i våte drømmer. Det du ikke finner av båter, utstyr og fritidsaktiviteter knyttet til sjøen finnes ikke. Man satser i år bredere enn tidligere. Det vil si at det er gitt mer plass til opplevelser og enklere former for vannsport knyttet til både salt og søtt vann.

På mange måter er noen dager i Düsseldorf som en pilegrimsvandring. Du kommer til hjertet av båtdrømmen. Mer enn 250 båt- og 350 utstyrsprodusenter er til stede. En hel egen hall er viet miljøvennlige produkter som skal være med å prege fremtidens båtliv.

Og for at du som ikke ønsker å reise dit selv, kan vi i Norsk Maritimt Forlag og Båtliv tilby en massiv dekning av alt som skjer på messen. Vi stiller med fullt mannskap, så både seilere og motorbåtfolket skal bli like fornøyd. Har du spørsmål eller tips til oss underveis, er det bare å sende e-poster.

Powered by Labrador CMS