Se nye Marex 370

Se de første bildene av Marex 370 med akterkabin. – Båten gikk flott i sjøen, forteller produsenten etter den første turen med prototypen.

Publisert

» Se vår bildespesial!

I februar kunne Båtliv presentere 3D-tegningene av Marex 370 Aft. Cabin Cruiser. Vi har nå fått tilgang til de første bildene av båten, som viser hvordan virkelig blir seende ut. Denne får vi også se under Båter i sjøen i september.

– Prøvekjøringen gikk greit, men det er fremdeles mange små justeringer igjen før vi er fornøyd, sier Thomas Ekholt Aalrud til Båtliv.

Forsinket

Den nye Marexen skulle egentlig komme i våres, men produksjonen ble forsinket på grunn av manglende underleveranser. Nå lover imidlertid Ekholt Aalrud at båten kommer for salg i september.

– Vi jobber dag og natt for å få det til, så det må skje noe ekstremt om vi ikke skal få det til, sier han.

Den nye 37-foteren er blitt prøvekjørt ved verftet i Litauen.

– Båten gikk flott i sjøen, men vi må huske at dette er en prototype og at den var helt uten interiør under prøveturen, forteller Ekholt Aalrud.

– Hvor mange regner dere med å rekke å produsere i år?

– Vi håper på å kare 10-12 båter i år og 40 båter neste år, sier han.

Bobåt

37-foteren med akterkabin skal være spesielt tilrettelagt når det gjelder boegenskaper, med lett bevegelighet rundt på båten. Utvendig er det brede, nedsenkede dollbord.

Akterkabinen får full ståhøyde, med sengeplass for tre personer – en dobbel- og en enkelkøye. Her skulle vi tro det ikke kunne bli mer plass i en akterkabin, men Marex har klart å få inn en liten sittegruppe og en vask.

God utnyttet plass

Soveplasser blir det godt med, for i tillegg får båten en enkel og en dobbelkabin. Den nye Marexen får separat dusj og toalett. Plassutnyttelsen imponerer ikke mindre med plassutnyttelsen med en stor sittegruppe for åtte personer i cockpiten, med pantry på styrbord side. Skal man slikke sol er det solsenger både på akterkabinen og på fordekket.

Båten leveres standard med hvitfarget skrog, men om kunden ønsker kan den også leveres i andre farger, som de første 3D-tegningene viser. 

Du finner flere båt-og utstyrsnyheter på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

Marex 370
 aft. cabin

Bredde: 3.50  m

Lengde: 11.30 m


Ca vekt: 6000 kg


Toppfart: ca 30 knop.


Sitteplasser ute: 10

Spiseplasser: 8


Skrogtype: Planende skrog.

Motor: Aksling, midt sentrert motor Volvo Pent D6 435

Kabiner: 3

Sengeplasser: 6.

Pris: Fra 2,8 millioner kroner

Powered by Labrador CMS