Satser på pallen i Romania

Etter sølvplassen under Offshore Class-1 Norwegian Grand Prix i Arendal, øker presset for Maritimo 11 og Sandefjordsmannen Pål Virik Nilsen.

Publisert

Til helgen kjøres den tredje og fjerde runden i årets VM serie i Class-1 offshore. VM-runden arrangeres i byen Constanta. Maritimo 11 ligger på en fjerdeplass i sammendraget og har absolutt mulighet til å avansere videre opp på listen. Men med suksess fra Arendal øker også presset og forhåpningene.

 

– Vi merker presset og teamet er optimister. Det er sunt med press, og vi har klare linjer på hvordan dette skal takles. Vi tar et race av gangen og jobber hardt med å justere båtene optimalt. Det er fortsatt en ny båt og mange ting som skal gjøres før vi er fornøyde. Det er alltid rom for forbedringer, sier Pål Virik Nilsen.

 

Maritimo stiller med to båter, og har testet begge denne uken på banen som skal brukes.

– Det har vært to vellykkede tester med flere modifikasjoner som ser ut til å gi positive utslag. Svaret kommer ikke før alle båtene skal kjøre offisiell trening fredag.

 

– Det er utrolig hvor små marginer det er med disse båtene. Små endringer gjøre store utslag. Det er en fordel at vi har to like båter som kan testes opp mot hverandre. Det er over 30 varmegrader her nede så racet blir nok en fysisk utfordring, men det ser jeg på som en positiv greie for Tom og meg selv, sier en optimistisk Pål Virik Nilsen.

LES OGSÅ: http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=439819&cat=5866

 

Powered by Labrador CMS