Saga 320 for soltilbedere

Saga lanserer nå sin nye 320 suntop.

Publisert

Den nye modellen har en stor åpen dekkssalong med sitteplass for opp til 12 personer. Båten har bra bokomfort og er utstyrt for lengre ferieturer med pantry med både kjøleskap og kjøleboks, komfyr med stekeovn og tre kokebluss samt rikelig med skap- og skuffeplass. Under dekk er det to doble sovekabiner, samt bad med elektrisk toalett og dusjvegg.

Den store vindskjermen med hardtopp gir et beskyttet miljø for passasjerene i dekkssalongen. Samtidig kan båten enkelt åpnes helt opp ved å åpne det elektriske skyvekalesjetaket i hardtoppen samt skyve inn kalesjen akter. Nytt design på puter, stoler og treinnredning skal gi båten et mer moderne preg enn tidligere modeller. 

Det ergonomiske dashbord har fått plass til all utrustning. Området er lakkert i grå antireflekslakk som sikrer god sikt under alle forhold. Passasjersiden er utstyrt med eget kartbord og kartlampe for sikker navigasjon.

Båten leveres med solseng akter. I tillegg kan det også leveres solputer på fordekket. Badeplattformen gir god tilgang til ilandstigning og bading. Den romslige plattformen har også fått stuverom til tauverk etc. Porten akter gir tilgang til dekkssalongen. Det er to adganger til fordekket; enten via trinnene på badeplatformen (benyttes ved kalesje på) eller via trinn aktenfor pantry på styrbord side (benyttes ved kalesje av).

Ekstra lange rekker langs dollbordet sikrer trygg ferdsel rundt båten. Radarmasten er hengslet for lett nedfelling ved bropassering og vinterlagring.

Skroget er en ren halvplanende konstruksjon med kjøl, strak aksel, ror og beskyttet propell. Dette er en solid og varig konstruksjon, som tåler vesentlig mer enn andre konstruksjoner før det oppstår skader. Skroget er bygget for marsjfart på opptil 20 knop.

Tekniske data:

Lengde: 9,78 meter (+evt. baugspyd)

Bredde: 3,25 meter

Vekt: Ca. 4.800kg

Motor: Diesel med strak aksel fra 225 – 300 HK

Diesel: 420 liter

Vann: 220 liter

Varmtvann: 40 liter

Septik: 100 liter

Sengeplasser: 4 + 2

Pris: 1.617.000 med Volvo Penta D4-225 (218 HK)

Powered by Labrador CMS