Kellox inn i Hansvik

Kellox kjøper seg inn i Hansvik, og sammen vil de utvikle og selge en rekke nye båtmodeller i Skandinavia.

Publisert

En av Norges største importører av motoriserte fritidskjøretøy – AS Kellox – og den norske båtprodusenten Hansvik Båt AS, satser nå sammen. Satsingen skal danne grunnlag for en rekke nye båtmodeller til hele Skandinavia, heter det i en pressemelding fra Kellox.

- Med denne satsingen styrker Kellox sitt båtprogram. Hansvik Båt AS kan nå konsentrere seg om videreutvikling av nye modeller og oppdaterte produksjonsmetoder, mens Kellox vil etter hvert ha all distribusjon og markedsføring i Norge og Skandinavia, sier adm. dir. i AS Kellox, Per-Anton Vinje.

Kellox har også en god distribusjon i Sverige og Danmark, og der vil Hansvik-båtene lanseres snarlig.

Kombibåter

Hansvik AS er en tradisjonsrik produsent av fritids- og yrkesbåter i glassfiberplast. Virksomheten ble startet i 1966, og har fram til nå vært eiet og drevet av Finn og Roger Hansvik. Bedriften produserer en rekke ulike modeller, fra små robåter til en 32 fots sport cruiser med flybridge. Hansvik er spesielt kjent for sine kombibåter. Det er utviklet nye modeller i senere tid, men det er særlig framover det vil komme flere nye, moderne modeller, produsert etter fremtidens markeds- og kvalitetskrav. Det er blant annet knyttet store forventninger til den nye kombibåtserien, som kommer på markedet fra årsskiftet.

-    Med denne satsingen vil vi være veldig godt rustet til å ivareta våre kunders fremtidige behov på en betryggende måte, uttaler daglig leder Roger Hansvik.

4000 båter

Kellox importerer og distribuerer Honda utenbordsmotorer og fritidsbåter fra Pioner, Terhi, Achilles, Ranieri og AMT. Totalt selger AS Kellox nærmere 4000 båter og 5000 motorer i året.

Med nærmere 50 marineforhandlere over hele Norge og en omsetning på drøye 220 millioner kroner i fjor, er selskapet blant Norges største importører av motoriserte fritidsprodukter, til vanns og til lands. I tillegg til marinevirksomheten har Kellox import- og salgsrettighetene til Honda motorsykler og ATV-kjøretøy.

Satsingen på Hansvik Båt AS inkluderer også en investering på eiersiden av Kellox’ morselskap Tempodia AS og investeringsselskapet Williksen Invest AS. Kellox har den siste tiden også kjøpt seg inn og blitt nest største aksjonær i Larvik Båtservice AS med 34 prosent eierskap.

Se øvrige modeller  på batguiden.no - Norges støste båtutstilling på nett!

Powered by Labrador CMS