Robust aluminium med innenbordsmotor

GÖTEBORG (Båtliv): Den robuste styrehusbåten i aluminium Arronet 24 5cx har fått en tvillingsøster, men med innenbordsmotor. Vi har vært om bord i Arronet 25cxop i Göteborg.

Publisert

Se bildespesial av båten!

Göteborg (Båtliv): Den nye robuste aluminiumsbåten Arronet 25cxop blir i disse dager premierevist i Göteborg.

Da Båtliv snakket med den svenske båtprodusenten i fjor ønsket de selv å ta seg av salg i Norge, men nylig har Smart Marine på Avaldsnes startet import av de svenske aluminiumsbåtene.

– For oss vil Arronet komplimentere sortimentet. Vi har hatt et stort fokus på helårs-/styrehusbåter de siste årene. Men aluminiumsbåter innenfor denne type båter har vi ikke kunne tilby før nå, sier daglig leder Jarle Vikingstad.

I fjor så vi på Arronet 24 5cx som da hadde sin premiere i Göteborg. Seinere prøvekjørte vi båten, og den viste seg både velbygget og sjøbestandig (les prøvekjøringen i Båtliv nummer 6 2012). Nylig skrev vi også om Tore Westhrin som pendler til jobb og bruker denne båten som isbryter.

Og nå er altså Arronet 25cxop lansert, ganske så lik 24 5cx, men med innenbordsmotor, og dermed mer plass på akterdekket. Akterdekket har flyttbare rekker, som gir gode muligheter til å tilpasse plassen. Skroget er det samme som på 24 5cx. Innvendig er det opptil fire voksne køyeplasser. Og som utenbordsmodellen er det også her stoler med fjærdemping, plass til 12 tommers plotter og godt med belysning. Dieselvarmer er standard på denne modellen. Fra styrehuset kommer man seg også lett opp på fordekket ved behov. Det er også fint mulig å gå rundt styrehuset, på dollbordet.

Båten er å se på båtmessa i Göteborg som holder åpent til og med 10. februar.

Tekniske data:

Lengde: 7,82 meter

Bredde: 2,40 meter

Vekt uten motor: 1800 kilo

Anbefalt motor: 170-220 hk

Maks personer: 8

Pris: Ca 900.000 kr som utstilt.

Powered by Labrador CMS