Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp
Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp

Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp

Konkursrammede Rønsdal AS er blitt en del av Holmen slipp, og er dermed skal ingen av kundene bli skadelidende.

Publisert

– Med dette kjøpet er Holmen Slipp det største og mest fullverdige tilbudet til båtfolket i indre Oslofjord, samlet hos en eier, sier Slippens leder Gretha Zogbaum og Olav Rønsdal som er tilfredse med denne løsning.

Går som normalt

Med oppkjøpet blir ikke Rønsdals tidligere kunder skadelidende på grunn av konkursen. Mange har allerede funnet veien til lokalene, ifølge en pressemelding sendt ut av eierne.

– Klargjøring av motorer og drev går som normalt i en travel vårsesong. For meg betyr det mye at kundene ikke blir skadelidende som følge av konkursen, sier Olav Rønsdal. Han er en av fire som følger med til Holmen Brygge Motor.

Full aktivitet

I lokalene til Holmen Brygge Motor er butikken i full drift. Det vil være det samme servicetilbud på motorer og installasjoner.

– Vi har tidligere hatt et godt samarbeide med Rønsdal. Men det er klart en fordel at så mange motormerker er samlet på ett sted. Våre mekanikere tar seg selvfølgelig av også andre merker, sier Gretha Zogbaum. Følgende merker er representert: Volvo Penta, Mercruiser (bensin),CumminsMercruiser (diesel), Yamaha, Mercury, Mariner og Suzuki.

Virksomheten på Holmen Slipp i egen regi består nå av salg av nye og brukte motorer, delelager til de merkene som er representert, vedlikehold og service på alle typer innen- og utenbordsmotorer, samt et rikholdig vareutvalg i butikken. Det opplyses i pressemeldingen at ved motorverkstedet er det mulighet til å legge inntil bryggen for service og reparasjon.

Holmen Slipp har også bryggeplass til cirka 330 båter, mens omlag 450 båter ligger i vinteropplag her. Vinterservice og konservering av motorer er en del av tilbudet.

Powered by Labrador CMS