RIB får nytt utseende

Walker Bay Genesis RIB kommer med et nytt utseende i 2011. Dette er første gang båtens design har blitt endret siden den ble lansert i 2006.

Publisert

PRISBELØNT: Walker Bay-jolla får en ansiktsløftning..

Genesis har hentet inspirasjon til 2011-modellen Walker Bay fra andre produsenter.

–  Se på bilprodusenter i dag og du vil raskt legge merke til trenden som heller mot rene, lyse og rommelige detaljer, sier Chris Carroll, visepresident for salg for Walker Bay.

Aluminium akterspeilet er endret fra pulverlakkert til eloksert for maksimal levetid. Videre vil akterspeilet bli stivere og lettere enn glassfiber og overføre mer energi fra motoren til kraften forover. Akterspeilet foldes ned når luften er tatt ut av pontongene, slik at de tar mindre plass.

Forskjellige farger og kvaliter

De nye modellen kommer i flere typer materiale, som gjenkjennes ved forskjellige farger Pontonger laget av høykvalitets Heytex PVC kommer i lys grå, mens pontonger av UV-bestandig Hypalon nå kommer i hvitt. Håndtak og logoer er blitt endret for å  tilpasses den nye strømlinjeformete utseende. Den prestasjonsfremmende skroget vil fortsatt bli produsert fra injeksjon-støpte polypropylen for å få økt holdbarhet. Båtene vil dessuten kunne plane raskt slik at amn med mindre motorer kan oppnå større hastigheter.

Om Walker Bay Båter

I over ti år harWalker Bay redefinert standarden for små båter ved å kombinere den perfekte balansen mellom ytelse, estetikk og teknikk. Med over 80 000 båter i bruk er Walker Bay tilgjengelig i over 50 land rundt om i verden.

Powered by Labrador CMS