Årets julegave til båtfanter

Strida lanserte i høst nok en modell av sine sammenleggbare sykler. Denne gangen i en ultralett utgave som faktisk er god å sykle på.

Publisert

Dette må være den ultrasmarte julegaven for alle sjøfanter. Bruken av bare lette materialer og erfaringen til Strida gjør dette til en perfekt båtsykkel. Rammen er laget i pulverlakkert aluminium, og kanskje det beste av alt er at du ikke har kjede men en kevlar reim som skal holde 50 000 miles. Setet sitter på en fjærbelastning som gjør at du har demping og komfort. Hele sykkelen er hundre prosent rustfri.

Straks du legger til, er det bare å åpne ”bæreposen” og folde ut den 10 kilo tunge designsykkelen. I løpet av et øyeblikk er du ikke bare kongen på sjøen, men på veien også.

Strida har laget båtsykler i mange år, og regnes i dag for ledende på markedet.

Båtliv fikk prøve sykkelen på en liten testtur langs Croisetten i Cannes under årets båtmesse. Vi har prøvd flere såkalte sammenleggbare sykler beregnet på båtfolk, men små hjul har ofte gjort dem tregsyklet.

Den nye Strida fungerte perfekt. Forholdet mellom hjul, tyngde og design gjorde den til en flott kjøremaskin om du ikke sammenligner med det beste av vanlige veisykler.

Sykkelen egner seg også for togpendlere, og den er så lett at det bare er å at den under armen på toget og fortsette sykkelturen mot jobben.

Sykkelen kan kjøpes på nettet.

Sjekk ut mer på denne adressen, her ligger det også en egen filmdemo: http://www.strida.co.uk/

Powered by Labrador CMS