Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Retromodell med el-start

Erling Sande og Capelli lanserer retro-versjon av Capeilli 400.

Publisert

HOVEDBILDE: 70-tallsbåt gjenoppstår. Foto: pressebilde Erling Sande.

– Mange hytteiere har nostalgiske minner om stabile og lettplanende båter med "trifoil" design som var populære på 70- og 80 tallet. Sammen med Capelli har vi derfor børstet støv av deres 400-modell. Vi har oppgradert den med nye moderne farger og utstyr slik at den kan bli en attraktiv "retro modell" med dagens krav i bakhodet, forteller Stein Harald Jørgensen hos Erling Sande.

Dette er en 13 fots båt som passer for 10 til 30hk motorstørrelse. Båten er ca 4 meter lang, 1,7 meter bred og veier 200 kilo. Modellen er selvlensende og har tette stuerom både i baugen og akter under akterbenken.

Det store fordekket egner seg også fint både som solseng og som fiske-plattform. Vi har valgt å bestille båten komplett med putesett, styrekonsoll, rekker, lanterner og badestige.

De nye Suzuki modellene på 9,9, 15 og 20 hk som ble lansert i fjor, samt årets nykommere DF25A og DF30A bør passe bra til denne modellen. Alle Suzuki-nyhetene har lav vekt og Suzuki's Lean Burn innsprøytningssystem, skriver Jørgensen i en pessemelding.

Komplett båt og motorpakke vil ligge i prisområdet fra ca kr 78 000 for en pakke med 9,9 hk  med el-start, og på ca kr 103 000,- for en pakke med 30 hk med el-start og power-trim.