Regnbukse med flyteelement

Aalesund Oljeklede AS lanserer regnbuksen Doggerbank flyt, med utskiftbare flyteelementer.

Publisert

Regnbuksen Doggerbank Flyt er ypperlig for både yrkesfiskere, hobbyfiskere, oppdrettere, seilere, og krabbe- og hummerfiskere.

Aalesund Oljeklede har hatt et nært samarbeid med svenske Baltic Safety Products AB når det gjelder selve produktutviklingen av flyteelementet.

– Baltic AB er Europas ledende produsent av redningsvester og vi er derfor trygge på at Doggerbank Flyt sikrer de nødvendige flyteegenskapene, skriver Aalesund Oljeklede i en pressemelding.

Det nye produktet produseres, markedsføres og selges av Aalesund Oljeklede AS, og inngår i det elles brede regntøysortimentet.

Regnbuksen har utskiftbart flyteelement, som festes i buksen med glidelås og regulerbare seler.
 Andre funksjonelle detaljer: mobillomme med vannavvisende glidelås, regulering i livet, refleksdetaljer, brede seler med fix-lock og delene kan separeres for vask.

Selve regnbuksen har alle samme egenskaper som andre plagg i regntøykolleksjonen Doggerbank; lakkert PVC-belagt, kraftig materiale (for mekanisk slitasje), ekstra glatt overflate gir lettere renhold, ekstra god rivestyrke i både tørr og våt tilstand, kulde-, olje- og fettbestandig.


Godkjenninger for Doggerbank Flyt er : EN343 og EN ISO 12402-6 (sertifisert iht. standard 50N)

Powered by Labrador CMS