Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Regnbukse med flyteelement

Aalesund Oljeklede AS lanserer regnbuksen Doggerbank flyt, med utskiftbare flyteelementer.

Publisert

Regnbuksen Doggerbank Flyt er ypperlig for både yrkesfiskere, hobbyfiskere, oppdrettere, seilere, og krabbe- og hummerfiskere.

Aalesund Oljeklede har hatt et nært samarbeid med svenske Baltic Safety Products AB når det gjelder selve produktutviklingen av flyteelementet.

– Baltic AB er Europas ledende produsent av redningsvester og vi er derfor trygge på at Doggerbank Flyt sikrer de nødvendige flyteegenskapene, skriver Aalesund Oljeklede i en pressemelding.

Det nye produktet produseres, markedsføres og selges av Aalesund Oljeklede AS, og inngår i det elles brede regntøysortimentet.

Regnbuksen har utskiftbart flyteelement, som festes i buksen med glidelås og regulerbare seler.
 Andre funksjonelle detaljer: mobillomme med vannavvisende glidelås, regulering i livet, refleksdetaljer, brede seler med fix-lock og delene kan separeres for vask.

Selve regnbuksen har alle samme egenskaper som andre plagg i regntøykolleksjonen Doggerbank; lakkert PVC-belagt, kraftig materiale (for mekanisk slitasje), ekstra glatt overflate gir lettere renhold, ekstra god rivestyrke i både tørr og våt tilstand, kulde-, olje- og fettbestandig.


Godkjenninger for Doggerbank Flyt er : EN343 og EN ISO 12402-6 (sertifisert iht. standard 50N)