Redningsselskapet tilbyr skadeforsikring
Redningsselskapet tilbyr skadeforsikring

Redningsselskapet tilbyr skadeforsikring

Fra 2011 tilbyr Redningsselskapet sine medlemmer et  forsikringstilbud gjennom SpareBank 1 Forsikring.

Publisert

OVER: Generalsekretær Øyvind Stene i Redningsselskapet og adm. direktør Tore Tenold i SpareBank 1 Forsikring. (Foto: Lasse Lerdahl © SpareBank1 Forsikring)

Samarbeidsavtalen omfatter også felles innsats for økt sikkerhet på sjøen gjennom skadeforebyggende tiltak, og bidrar til bedre økonomi for Redningsselskapet.

– Samarbeidet sikrer et attraktivt forsikringstilbud til eksisterende medlemmer av Redningsselskapet og skal bidra til rekruttering av nye medlemmer, forteller generalsekretær Øyvind Stene. I tillegg til at dette er en god avtale for medlemmene, gir også avtalen økte inntekter til Redningsselskapets sjøsikkerhetsarbeid.

Medlemmer som velger SpareBank 1 Forsikring som forsikringsleverandør er direkte med på å støtte Redningsselskapets sikkerhetsarbeid gjennom at Redningsselskapet får provisjon. Dette er en vinn-vinn-situasjon for oss, sier Stene.

Felles innsats for økt sjøsikkerhet

Denne samarbeidsavtalen er viktig for oss, sier adm. direktør i SpareBank 1 Forsikring Tore Tenold. - Vi skal sammen med Redningsselskapet forsette vårt forebyggende arbeid for økt sikkerhet på land og til sjøs. I tillegg vil vi kunne tilføre økt verdi til medlemskapet i Redingsselskapet med gode forsikringer til medlemmene. Vi ser frem mot et langt og godt samarbeid.

Om avtalen

Avtalen mellom Redningsselskapet og SpareBank 1 Forsikring vil gjelde fra begynnelsen av 2011, og er en eksklusiv samarbeidsavtale for skadeforsikringstilbud til Redningsselskapets medlemmer. Partene går inn i samarbeidet med ønske om å bygge et langsiktig forhold med fokus på verdiskaping, kompetansebygging og felles aktivitet.

 

Powered by Labrador CMS