Redaksjonell designer til Båtliv

Landets ledende forlag innen blader og nettsider for båtfolk søker en redaksjonell designer. Din hovedoppgave blir lay-out og ombrekking i landets raskest voksende båtblad.

Publisert

Båtliv kommer ut ni ganger i året, og har dessuten daglige oppdateringer på nettsiden batliv.no. Utforming av annonser hører også til arbeidsoppgavene.

Vi ønsker oss en ung og flittig medarbeider med god formsans. Du må beherske InDesign og Adobe-programmene, og gjerne har erfaring med Internett. Du bør ha utdannelse innen formgivning og gjerne noe erfaring med redaksjonell design. Du må kunne arbeide i høyt tempo. Det er en fordel at du er strukturert. Du må like å arbeide i team, og kunne strekke deg for å oppnå best mulig resultater.

Du vil inngå i Båtliv-redaksjonen, som holder til i åpne redaksjonslokaler sammen med bladet Seilas. Her vil du arbeide tett med redaksjonssjef og journalister om å lage et blad med god journalistisk presentasjon og spennende grafisk form. Båtliv legger stor vekt på grafisk form og visuell profil, og du vil få arbeide sammen med dyktige og inspirerende kolleger. Vår nåværende designer skal over i ny stilling i kommunikasjonsbyrå. Lønnsmessig er vi konkurransedyktige innen Fagpressen, som vi er medlem av. Jenter oppfordres spesielt til å søke.

Søknad med CV sendes på epost til redaksjonssjef Frode Pedersen i Båtliv, [email protected], innen 20. juni i år. Snarlig tiltredelse. Spørsmål om stillingen kan rettes til Frode på telefon: 90722391.

Dette er Norsk Maritimt Forlag

Norsk Maritimt Forlag A/S utgir bladene Seilas og Båtliv, samt årbøkene Båtguiden og Ferieguiden med nettsidene seilas.no, batliv.no, havna.com og batguiden.no. Vi er et nisjeforlag med 12-15 medarbeidere, som holder til i lyse og flotte lokaler Leangbukta i Asker. Vi omsetter for ca 20 millioner kroner i år, og driften er lønnsom. Våre firmaverdier er Profesjonell, Sporty og Inkluderende. Vi fikk Fagpressens Hederspris i 2007. Mer info om forlaget finner du på www.havna.com/wip4/kontakt/

Powered by Labrador CMS