Ramsalte spill som gir deg kunnskap

Kunnskap om sjøen på en morsom og utfordrende måte. Spill deg klokere med Blue Riband, Båtbingo eller Båtquiz.

Publisert

Blue Riband er utviklet i Norge. Det inneholder over 3700 spørsmål - mer enn nok til at du kan glede deg over tallrike omganger med spillet, før du er utlært skipper. Her er både lette og vanskelige spørsmål, slik at spillere i alle aldre kan delta.

Blue Riband er æresbetegnelsen til skip som setter ny rekord over Atlanterhavet. Du er herved utfordret til en ramsalt kunnskapsreise! Men før du endelig kommer trygt i havn i London, blir du satt på en virkelig prøve...

Du vil møte pirater og admiraler, få spørsmål om seilskuter og berømte sjøslag og bevise at du kjenner skapningene i havet. Du må mestre kartet og navigere innom havnene ved "De sju hav".

I kjølvannet av det ramsalte kunnskapsspillet Blue Riband, kommer nå Båtbingo for lettmatroser og andre sjøulker. Godt sjømannskap læres på en enkel og morsom måte. Bedre kunnskap hos flere ombord betyr større sikkerhet og økt turglede for alle!

Gjør det enklere å samle båtfolket til sosiale treff og ”kunnskapsregatta” utenom båtsesongen. Et tredje alternativ er BåtQuiz. Lær de mest elementære sjømerker, symboler, signalflagg, knuter og fyrlykter på en spennende måte.

-Selv om det begynner å bli noen år siden Blue Riband ble utviklet, kan jeg  telle på en hånd de spørsmålene som har gått ut på dato. (3704 spørsmål og svar) Noen radiostasjoner er lagt ned og noen regattaregler er endret siden spillet ble utviklet, forteller innehaveren av den lille internettbutikken som selger disse spillen.

Foreløpige priser:

Blue Riband Kr. 450,-

Båtbingo kr. 250,-

Porto kommer i tillegg

http://www.blueriband.no/

Powered by Labrador CMS