Publikumsoppgang for flere båtmesser

Både Scandinavian Boats Show på Stocholmsmässen og verdens største båtustyrsmesse Mets i Amsterdam melder om publikumsøkning.

Publisert

Begge er for så vidt ganske oppsiktsvekkende, fordi bransjen hadde regnet med en liten nedgang på grunn av de økonomiske forholdene. Det ble en oppgang på fem prosent i Stockholm og to prosent i Amsterdam.

-Interessen for båtlivet sitter rotfestet i folket Båtfolket møtte en flott påkostet messe med mange nyheter og tre verdenspremierer. Det rapporteres om bra salg fra utsillerne, så dette lover godt foran den flytende utsillingen til våren, sier prosjektansvarlig Thomas Sandberg for Scandinavian Boat Show.

Sandberg sier de måtte tenke en del nytt for å sikre seg publikums tilstrømming. Blant annet ble det annonsert mer på nett, og man gikk ut i potensielle markeder som blant annet Russland og Finland med annonsering. 

-Dette kommer i tillegg til en aktiv markedsføring av messen i blader og dagspresse, sier Sandberg.

Vi skrev på søndasg at båtmessen i Paris hadde en oppgang på hele åtte prosent. Noe som betegnes som meget bra i disse vanskelige syd-europeiske tider.

 

Powered by Labrador CMS