Publikumsøkning for båtmessen i Paris

Båmessen i Paris ble en publikumssuksess. Få hadde regnet med en oppgang på åtte prosent fra fjoråret.

Publisert

Selv om syduropeerne opplever en økonomisk fimbulvinter, ønsker fortsatt folk å drømme seg bort med blått hav og fine båter.

Båtliv besøkte messen tidligere i denne uken og konstaterte også god publikumstilstrømming. Foreløpige tall viser at 240 000 mennesker tok veien til det store messeanlegget i forstaden Port de Versailles, der tre haller med båter, vannsport og sjørelaterte opplevelser ventet.

Også utstillerne rapporterer om positive tendenser i markedet, selv om mye fokus fortsatt er på finanskrise og lavere kjøpelyst, i følge messearrangøren.

Over 1000 journalister var akkreditert  til messen, og arrangøren sier det har vært stor interesse fra både TV, radio og skrivende journalister som har sendt stoff til sine repsektive land og redaksjoner.

Paris messen har etter hvert fått status som messen med flest innovative nyheter, den regnes også for det påfølgende årets ”første messe”. Sammenlignet med gigantmessen i Genova to måneder tidligere er det her mer oversiktlig, og i år var det sterkt fokus på mindre, rimelige og bruksvennlige båter. 

Powered by Labrador CMS