Prøvekjørt: Jeanneau 755 Marlin. Herlig liten tøffing

Det popper opp med Targa-kopier. Nå er det franske Jeanneau sin tur. Nyheten Marlin 755 kommer til å slå ned som en prisbombe i det norske markedet. Det hjelper at båten er sjøsterk og ser bra ut. En herlig blanding av arbeidshest og turbåt.

Publisert

Vi har vært i Frankrike og prøvekjørt det som kan bli en stor hit på det norske markedet. Marlin 755 er blitt en virkelig SUV of the seas, eller mini-targa om du vil. Prisen vil garantert spenne ben på det meste. Hva du får? En av markedets tøffeste helårsbåter med plass under tak til både en dobbeltkøye, toalett, bysse og flere passasjerer.

Mange har ventet på oppfølgeren til den mindre Jeanneau Marlin 6 som kom for to år siden. Med Marlin 755 leverer Jeanneau en båt som gir virkelig mye og bra båt for pengene. Med en startpris på cirka 270 000 pluss motor, får du en sportslig og sjøsterk «sjark» som tåler brukere med fiskeslo på nevene, eller høye hæler for et rendezvous på Aker brygge. Eller sagt på en annen måte. Den egner seg både som arbeidshest og turbåt.

To utgaver

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS