Princess selger godt av sin nye 39 foter

I fjor ble den nominert til ”Powerboat of The Year” i Europa, men slått av svenske Nimbus. Nå premierevises den på vannet under utstillingen Båter i Sjøen.

Publisert

Princess V39 er nesten blitt redningen for det meget populære engelske verftet. En av Norges met populære båtmerker i bobåtsegmentet kan ha fått en ny yndling. Verftet har i mange år holdt seg godt på oversiden av 40-fot tallet, man trodde alle trær vokste inn i himmelen. I fjor måtte verftet tenke nytt etter at finanskrisen slo til for fullt. resultatet har i følge Princess ledelsen løftet merket til nye høyder med denne 39-foteren. Den norske importøren mener også at båten har et stort potensiale i det nroske markedet på grunn av bra pris. Innstegsmodellen starter på 2,9 milloner, men skal du ha den godt utstyrt og med større motorer kryper den opp mot 3,5.

Rask, romslig men samtidig kompakt, og uten kompromisser er V39 et bra alternativ blant sportscruisere i samme klasse. V39 har blitt en sosial båt med mange sitteplasser, og gode bysse og "bar" fasiliteter. Akterut har man en stor nok badeplattformen til en lettbåt eller vann scooter. Rommene nede har en bra salong med U-formet spiseplass som kan gjøres om til en dobbeltseng hvis man har behov for ytterliger sengeplasser utover det de to separate kabinene tilbyr av plass. Det er eget dusjrom på badet.

Båten leveres standard med to Volvo Penta D6 330. I følge fabrikken så skal dette gi en maksfart på 38 knop. Som vanlig for Princess, så kommer båten med mye utstyr allerede i standardversjonen. Takluken, som gjør at denne båten nesten kan betraktes som en åpen båt, er elektrisk.

Teknisk spesifikasjon:

Lengde: 12.98m

Bredde: 3.81m

Dybde: 1.02m

Displacement: 9,1 Tonn

Drivstoff: 700 l

Vann: 332 l

Pris fra 2,9 milloner

Powered by Labrador CMS