Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Populær Båtliv-app

Mer enn tusen har lastet ned Båtlivs nye app.

Publisert
Dim: 151x48px Description: Notes:
Dim: 151x48px Description: Notes:
Dim: 136x47px Description: Notes:
Dim: 136x47px Description: Notes:

Etter at Båtlivs nye app ble lansert i slutten av januar har mer enn tusen lastet den ned. Med denne appen kan du lese Båtliv og får melding straks et nytt nummer er lagt ut. I tillegg har man tilgang til mer enn 80 utgaver av Båtliv, og abonnenter kan laste ned disse bladene gratis.

– Det er gledelig at så mange har lastet ned Båtliv-appen på så kort tid. Dette betyr at vi når ut til stadig flere lesere med vårt innhold. I appen ligger alle utgavene fra 2006, og vi ser at mange også laster ned eldre utgaver, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i Båtliv.

Appen er lansert både til iOS og Android, og kan dermed leses på de mest brukte nettbrettene og smarttelefonene i dag. Tilbakemeldingene er gode. På Google Play, som er nedlastningsstedet for Android får Båtliv-appen 4,5 av 5 stjerner, mens de som har gitt karakterer på Appstore som er nedlastningsstedet for iPhone og iPad så langt har gitt toppkarakter.

Har du ikke prøvd appen ennå bør du gjøre det. Vi har lagt ut fjorårets siste utgave komplett, helt gratis slik at du kan prøve appen ordentlig, selv om du ikke er abonnent. Er du abonnent så logger du deg inn med epostadressen du er registrert med, og du har tilgang til alle utgavene av Båtliv tilbake til 2006 på nettbrettet eller smarttelefonen.

     

Slik gjør du etter at du har lastet ned appen:

1 a) Gå inn i App Store / Google play (bruk linken over)

b) Brukte du ikke linken søker «Båtliv» og klikk «Hent»

c) Klikk på «Installer»

2 App-en lastes ned i aviskiosken på lesebrettet eller telefonen.

3 Når du klikker på et blad må du klikke «Kjøp utgave». Båtliv nummer 9 2014 er gratis. Er du abonnent fortsetter du videre for å få full tilgang:

4 Velg «Innlogging», og skriv inn den mailadressen du har registrert hos oss tidligere. Epostadressen du aktiviserer med må være registrert i tilknytning til ditt abonnement.  Har du ikke registrert din epostadresse, kontakt kundeservide på epostadresse [email protected].

5 Etter at du har aktivisert med epostadressen har du tilgang til alle bladene tilbake til 2006.

5 Klikk på «?» for å se hva ikonene betyr.

>> Gå til Google play

>> Gå til Appstore