Åpner 12 nye båtbutikker

Per Gunnar Flåten har overtatt Vadskjæret i Larvik og åpnet båtbutikken 3 Fot . Planen er å åpne 12 båtbutikker på et år.

Publisert

- Målet er at det innen neste sommer skal ha være 12 butikker i Norge, som bygger på det samme kundefokuserte konseptet som her i Larvik. Vi klarer ikke alt selv, men vil danne partnerskap med seriøse aktører i båtbransjen, som har fokus på kundetilfredshet og service, sier Flåten i en pressemelding.

3 Fot har åpnet i Larvik, har en avdeling under bygging i Tønsberg og eierskap i Agder Marina i Tvedestrand. I utgangspunktet satser butikkene på båter fra Bella, Flipper, Aquador og Uttern.

Båthavner kysten rundt

Per Gunnar Flåten står bak Norsk Marinadrift AS. Dette selskapet satser på å utvikle og bygge båthavner kysten rundt. Selskapet har etablert en havn i Tønsberg. I Tromsø og Lyngør er havnene som Norsk Marinadrift har eierandeler i modernisert. I Lyngør er utvidelsesplanene godkjent. Anlegg av nye båtplasser starter i nærmeste fremtid. 

- Vi har konseptet klart for en utbygning av en stor, moderne havn for fritidsbåter i forbindelse med opprustingen av Vadskjær-anlegget i Larvik og området rundt selve butikken. Nå jobber vi med å få planene godkjent, forteller Flåten.

Galskap?

Flåten sier at 3 Fot AS ble etablert for å gi virksomheten flere ben å stå på.

- Men er det ikke galskap å starte nye båtbutikker nå?

- Enkelte vil nok påstå det. Det skjer en restrukturering og konsolidering i båtbransjen nå. 3 Fot skal være aktiv i denne prosessen. Heldigvis har vi ikke et lager med usolgte båter. Vi begynner på null. Vi skal jobbe hardt og riktig. 3 Fot vil være i posisjon når markedet snur oppover igjen, sier Flåten i pressemeldingen.

Målet vårt er å bli best på alt – kundebehandling, service, pris og Internett. Vi satser på produkter med høy kvalitet. Kundene våre kjøper et produkt som er grundig kontrollert og testet i egen organisasjon før overlevering. Vi kommer også til å tilby 24 timers service til alle som handler med oss. I tillegg har vi som mål å bli best på det å gi kundene en skikkelig innføring i hvordan de skal bruke og håndtere den båten de har kjøpt, sier Flåten.

Per Gunnar Flåten har tidligere vært sentral i satsningen på Wavekjeden, og han har interesser og styreverv i en rekke maritime selskaper, deriblant Norsk Marinadrift, Baymax Båt AS, Norsk Yachtclub AS og Tønsberg Marina.

Powered by Labrador CMS