Utstilling

Perfekt for fiske

Jeanneau Merry Fisher Marlin 695 er bygget for deg som liker å fiske, og som har en halv million kroner til båt og utstyr.

Publisert

Jeanneau Merry Fisher Marlin 695 følger i kjølvannet av storesøstrene 755 og 855, som har slått godt an på det norske markedet. Merry Fisher Marlin-serien er styrhusbåter med utenbordsmotor. De kjennetegnes av store akterdekk og høy skansekledning (innvendig skrogside fra dekk til rekke).

Den nye lillesøsteren er en dagsturbåt med overnattingsmulighet. Det er en kort dobbelkøye forut under fordekket. Vask og kjøleskap hører med, men ikke kokeapparat. Toalett er ekstrautstyr. Det samme er utvendig styreposisjon.

–    Vi har stor tro på denne båten. Skroget skal ha samme gode sjøegenskaper som 755-modellen. Med en 115 hk på hekken vil toppfart ligge rundt 30 knop. Prisen med en slik motor vil bil ca 450.000 kroner, sier Karl Martin Hansen fra Smart Marine, som er norsk forhandler på Vestlandet.

Trailbar

Han forteller at Marlin-serien har slått svært godt an i området Karmøy til Bergen. Ifølge Hansen har båtene gode sjøegenskaper, de egner seg godt for fiske og transport, og med et varmeapparat kan de brukes året rundt.

Blant salgsargumentene for den nye lillesøsteren i serien, trekker Hansen fram bredden som gjør den trailbar bak en vanlig bil. Dermed kan du ta med deg båt og fiskeutstyr bak bilen og utforske nye og spennende farvann langs hele kysten.

Også på Østlandet har styrhusbåtene slått godt an de siste årene, og forhandler Knut Haneborg i Fritids Senteret melder om mer enn 50 forhåndsbestillinger av nye 695 til Norge.

Marlin-serien fås i to varianter, med eller uten dør i bakveggen. Alle Marlin-båtene har dør i siden ved styreposisjonen også.

Powered by Labrador CMS