Åpent hus med nyheter

Lunde Båt Motor stiller denne helgen ut Bavarias nye 34-foter, og Marex ønsker velkommen til nye lokaler i Leangbukta.

Publisert

Store bildet: Espen Aalrud ønsker velkommen til nye lokaler

Optimismen er på vei tilbake i båtbransjen, mener forhandlerne som har gått sammen om «superhelg» i Leangbukta denne helgen. På motorbåtsiden finner du Bavaria, Askeladden, Boston Whaler, Marex, Fjord, Nordkapp, Brig, With og Zodiak. Hos Lunde Båt Motor er det bra med besøk, og mange folk om bord i den nye 34-foteren som kom til landet denne uka.

–    Vi har solgt fire-fem nye 34-fotere allerede, og får god respons på båten. Dette blir den nye folkebåten her i landet, sier Sten-Erik Bakkerud hos Lunde Båt Motor. Med en Volvo Penta D6 på 370 hestekrefter ligger prisen på 1.460.000 kroner i Norge. For 150.000 kroner ekstra får du en fullt utstyrt båt med varmeapparat, ankervinsj akter og baugpropell, hevder Bakkerud.

Båtliv var første båtblad til å prøvekjøre den nye 34-foteren fra Bavaria. Les høstkald Norgeslansering for billig Bavaria

Kvalitet

Den norske produsenten Marex holder åpent hus i nye lokaler tvers over gårdsplassen for Bavaria. Her deler Marex utstillingshall med Windy. Begge er norske produsenter av kvalitetsbåter i det øvre prissegmentet, og Marex synes dette er et godt naboskap.

– Vi henvender oss til kunder som verdsetter kvalitet. Syrefaste beslag, mikrofiber i puter og hel ved i innredningen koster penger, sier brødrene Aalrud, som utvikler og selger Marex-båtene.

Langtest av Marex 370 ACC finner du i Båtliv 9, som nå er til salgs i Båtlivs nettbutikk. I Båtlivs nettbutikk finner du tester av flere Marex-modeller samt en rekke Bavaria-modeller.

Sjekk mer enn 500 båttester her

Powered by Labrador CMS