På tokt i båt og på nett

Snart kommer hele Norges nye nettsted for havneinformasjon på lufta. Havna.com skal markeres med et internett-sendt tokt langs hele norskekysten.

Publisert

TV-programmene om Bergensbanen og Hurtigruta minutt for minutt har nok vært forbildet for havnebok-forfatter Magne Klann, og når han nå skal relansere en oppgradert og forfriskende ny versjon av nettstedet havna.com, blir det markert i samme ånd – om ikke like ambisiøst som i NRKs versjon.

– Nei, noe slikt har vi selvfølgelig ikke ressurser til, men vi skal tilbakelegge en minst like langt strekning som Hurtigruta, sier han.

Halden-Kirkenes

I midten av april legger han ut i motorbåt fra Halden, og derifra skal han gå langs hele norskekysten helt opp til Kirkenes. Der er planen å klappe til kai i god tid før 17. mai. På hele strekningen blir det også med journalister fra Båtliv.

– Dette er en reportasjetur vi gjør for å lansere og markere nye Havna.com. Hele turen skal kunne følges på internett med direktesendte videoinnslag og reportasjer fra steder og intervjuer med mennesker vi møter på vår vei, sier Klann.

Vil ha tips

Planene for turen legges nå, og Magne Klann er svært interessert i å få tips om steder å besøke eller personer han bør snakke med når han er underveis.

– Det kan være en gammel sjøulk med saltvann i årene, en god historieforteller eller en person som betyr mye for stedets maritime miljø, sier han.

Har du tips, så ikke nøl med å sende Magne Klann en epost! Vi på vår side kan love alle som sender inn tips som blir benyttet, blir belønnet med et års abonnement på Båtliv.

Powered by Labrador CMS