Oslo Boat Show en folkefest
Oslo Boat Show en folkefest

Oslo Boat Show en folkefest

I slutten av april arrangeres for første gang Oslo Boat Show på Tjuvholmen brygge. De håper på 130 båter og mye folk.

Publisert

Utstillingen skal være gratis for alle, og det er lagt opp til båtfest for hele familien med egen aktiviteter for barna.

-Går dette bra, blir Oslo Boat Show et årlig arrangement. Vi har tro på at en sånn sentral plassering som Nye Tjuvholmen med tilliggende herligheter skal gjøre at folk trekkes hit av mange grunner.  Vi har gode parkeringsmuligheter, kan trekke veksler på et levende bo og bymiljø, tilbyr aktiviteter rettet mot familien, og ser på hele familien som potensielle båtkjøpere. Vi skal ikke gjøre dette til et snobbearrangement , men satse bredt og med båter i alle segmenter fra seks meter og oppover, sier primus motor for arrangementet, Marius Kragstad.

Kragstad sier de har hatt en enorm respons på den korte tiden dette arrangementet har vært kjent i markedet. Hittil har han fått påmelding fra de fleste store importørene og forhandlerne i Norge. Finske Nord Star kommer med sine comuterbåter. Erling Sande har bestilt 15 plasser. Hydrolift og Goldfish kommer. Norsk-amerikanerne bak NorTec stiller med sitt nye flaggskip. NordWest fra Orust stiller. Kragstad som selv selger Nimbus, Boston Whaler og Xo  stiller selvfølgelig med sin flåte av båter.

På seilbåtsiden har både Hallberg-Rassy, Najad, Salona og Brenta meldt sin intersse. Det samme har den norske importøren av Beneteau seilbåter, Normar, gjort. Her venter arrangørene enda flere påmeldte etter hvert.

-Hele intensjonen med denne messen er å prøve å lage et arrangement som ikke skal koste noe særlig verken for publikum eller utstiller. Dette klarer vi ved å få inn noen sterke hovedsponsorer som blant andre forsikringsselskapet Atlantica, sier Kragstad.

Powered by Labrador CMS