Nyttige håndbøker for skipperen

Norsk Maritimt Forlag utvider stadig tilbudet i nettbokhandelen. Nå kan du kjøpe nyttige og hendige oppslagsverk som tar liten plass og holder vann.

Publisert

Det er Pegasus forlag som gir ut denne serien med mini håndbøker. Til nå har det kommet ut ni bøker i denne sreien. De fire siste er altså de vi presenterer her. Fra før er titlene Elektrisitet, Diesel, Været, VHF og Ny som mannskap gitt ut. De er alle plastbelagt for å tåle tøff bruk. De er spekket med nyttig informasjon i kortversjonen. Rette og slett fantastiske små praktiske perler for skipper og mannskap som ikke er redd for å søke kunnskap og erfraring fra andre sjøfarere.

Du kan kjøpe hele serien eller bøkene hver for seg i vår nettbokhandel, eller ved å ringe Norsk Maritimt forlag ved Ellen Marie Wisløff. Prisen per bok er 128 kr.

http://www.batliv.no/wip4/boker/

Basil Mosenthal: Skipperens huskeliste

 

Her er samlet den aller viktigste informasjonen, rikt illustrert, som skipperen trenger. Fordi båtsesongen er så vidt kort er det viktig å friske opp gammel kunnskap og lurt å ha et kort sammendrag lett tilgjengelig. I denne huskelisten finner en blant annet viktige sjøveisregler, lanterner og signalfigurer, farvannsmerking, de viktigste knopene, kort om motorproblemer, og om sikkerhet og nødkalling.

 

Basil Mosenthal: Skipperens huskeliste – i Båten

Oversatt/tilrettelagt av Jon Winge

Spiralinnb. 24 s. kr. 128,-

ISBN 978-82-442-0066-0

 

 

Kappseilingsreglene 2009-2012

 

Det internasjonale seilforbundet ISAF vedtar hvert fjerde år nye, reviderte kappseilingsregler som også gjelder i Norge. Denne internasjonale utgaven er oversatt og tilrettelagt for norske forhold av vår mest anerkjente internasjonale regattadommer Marianne Middelthon. Skippere og mannskap finner her alt de trenger til regattaer på klubb- og nasjonalt nivå.

 

Bryan Willis: Kappseilingsregler 2009-2012 – i Båten

Oversatt/tilrettelagt av Marianne Middelthon

Spiralinnb. 24 s. kr. 128,-

ISBN 978-82-442-0064-6

 

Jon Winge: Krisehåndtering

 

Denne lille håndboken omhandler hvordan takle overraskende uvær og finne vegen hjem uten instrumenter, brann og førstehjelp, grunnstøting og lekkasjer, mastebrekk og nødstyring, motorstopp og mann over bord. En uunnværlig huskeliste med illustrasjoner til bruk i en krisesituasjon på sjøen.

 

Jon Winge: Krisehåndtering – I Båten

Spiralinnb. 24 s kr. 128,-

ISBN 978-82-442-0067-7

 

 

Peter White: Motorbåt - tips for småbåtførere

 

Den lille håndboken er først og fremt til bruk for mindre motorbåter og joller med utenbordsmotor. Om sjekkpunkter før start, om vær og navigasjon, utsetting og opptak, manøvrering til og fra bøye og brygge, fart og mann over bord, nød og berging, sjømerker og regler, motorknep, førstehjelp og nødkalling.

 

Peter White: Med utenbordsmotor – i Båten

Oversatt/tilrettelagt av Jon Winge

Spiralinnb. 24 s. kr. 128,-

ISBN 978-82-442-0065-3

 

 

Powered by Labrador CMS