Nyhetene du bør få med deg i Gøteborg

Årets første store båtmesse i Norden åpner i morgen. Her er en sniktitt på hva publikum kan glede seg til. Bildespesial!

Publisert

Båtmessa i Gøteborg gir en formsmak på hva vi kan glede oss til denne båtsesongen, og hva vi kan vente å se på de norske båtmessene. På vår runde før åpningen lørdag morgen kom vi over flere spennende nyheter. Norske utstillere er også godt representert på messa, blant annet med messas største båt, en Windy Triton 48.

Svenske nyheter

Westline 34 Sport Coupe er en nyhet som henvender seg til prefeksjonisten, som er verdt en titt. Dette er søstermodellen til Westline 34 Targa.

Fred 25 er en annen svensk nyhet som henvender seg til alle brukere. Her er det blant annet tilrettelagt for rullestolbrukere. Båten fremstår som solid med mange gode løsninger og muligheter, og etter Stocholm-messa skal den sjøsettes, så sant isen er borte.

Norske båter i vinden

På messa finner vi også mange norske båter, som Windy, Pioner, Skager og Askeladden. Den svenske forhandleren av Skager forteller at salget går veldig bra i Sverige, og at de i år regner med å selge 14-15 båter.

Finnene stiller også som vanlig sterkt i Gøteborg. En nyhet som er verdt å få med seg er XO, en ny finsk båtmodell som vi også får på det norske markedet.

Powered by Labrador CMS