Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Nyhet som tåler vann

Samsung kommer med ny smart-telefon som tåler vann.

Publisert

I november slipper Samsung nyheten Galaxy S5 Active, for aktive folk som ønsker en robust telefon.

Utover IP67-klassifiseringen, som innebærer at telefonen tåler både vann og støv, har GS5 Active bestått en militærtest (MIL-STA-810G). Testen utsetter telefonen for 18 ulike miljøforhold som store temperaturforandringer, høydeforskjeller, støv og sand, samt støt og vibrasjoner. Testen innebærer blant annet at telefonen takler nordiske forhold som nedkjølt regn og is, skriver selskapet i en pressemelding.

– I Samsung arbeider vi konstant for å utvikle produkter som passer for alle brukere. Med GS5 Active når vi aktive personer som ønsker en svært god smarttelefon samtidig som de ikke vil bekymre seg over at den skal bli skadet på jobb eller fritiden, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge.

Skjerm og kamera i toppklasse 
Telefonens Super AMOLED-skjerm er av samme klasse som i GS5. Kameraet på 16 megapixler lar deg justere farger og lys i sanntid og fanger enkelt opp fargene av dine eventyr. Filmer du dine opplevelser kan du gjøre det i høyeste tenkbare oppløsning (UHD 4K (3840 x 2160), hevder produsenten.

Samsung Galaxy S5 Active kommer i fargene dark green og titanium silver, og er tilgjengelig i løpet av november. Anbefalt pris 5495 kroner.