Bavaria med ny 28-foter

I september kommer lillesøster på 28-fot fra Bavaria i samarbeid med BMW Designgroup.

Publisert

Bavaria introduserer i år en helt ny generasjon båter i samarbeid med BMW Designgroup, som er et datterselskap av den kjente bilprodusenten fra Bayern i Tyskland.

Med den nye generasjonen båter vil Bavaria bevege seg upscale i båtmarkedet, hvor de tyske båtene først og fremst er kjent som rimelige båter som gir mye for pengene. Bavaria Deep Blue 46  ble lansert på i Düsseldorf i januar i år, og var blant trekkplastrene på den store båtmessen.

Den nye 28-foteren vil ha likhetstrekk med storesøsteren, og beskrives av produsenten som en allround sportscruiser og familiebåt.

– Vi er veldig stolte av denne båten, som har lekre detaljer man normalt finner på større båter, sier konsernsjef Andres Cardenas i Bavaria i en pressemelding.

Blant attraksjonene er et stort soldekk og sittegruppe for fem i cockpiten. Forpigg med dobbeltkøye, bad og stor bysse er også blant fordelene Cardenas vil  framheve.

Båtliv har som første båtblad i verden testet den nye Bavaria Deep Blue 46. Båtliv 5 med testen er i handelen hos Narvesen fra slutten av neste uke. Du kan også kjøpe testen i vårt digitale bladarkiv her.