Nyheter selger
Hardtop kommer snart
395 avduket i Bergen

Nyheter selger

Skorgenes har solgt åtte eksemplarer av nye 395, og har flere nyheter på gang.

Publisert Sist oppdatert

–    Nyheter selger. Vi opplever stor interesse for våre nye modeller, men merker at mange sliter med å få solgt sine brukte båter, sier Roar Strømsnes i Skorgenes.

Sist uke ble Skorgenes 395 vist fram i Norge for første gang på Dra til Sjøs i Bergen. Interessen for båten er så stor at Strømsnes nå forsøker å få båten med på Sjøen for alle i Oslo.

Skorgenes lager flybridgebåter i størrelsen fra 31 til 45 fot. På beddingen står også en ny modell på 64 fot, som er bestilt til Russland og Ukraina. Nytt i år er at Skorgenes også satser på hardtop og sunbridge båter.  – 335, 350, 375 og 395 vil alle kunne leveres som hardtop eller sunbridge i nær framtid, sier Strømsnes til Båtliv.

Strømsnes har 140 båtbyggere i sving i Litauen og Ukraina. – Vi har full produksjon fram til sommeren, og har ikke permittert en eneste medarbeider, sier Strømsnes.

Han forklarer den gode farten med at Skorgenes er et gjeldfritt selskap med handlefrihet til å utvikle nye modeller. – Dessuten synes jeg selv at vi har vært flinke til å lytte til kundenes ønsker og behov, sier Strømsnes.

Han er likevel spent på hvordan det vil bli til høsten. Kundene i Russland og Ukraina sliter nå med å få ut penger de har plassert i banker og fond, og dette forsinker utviklingen av den nye 64-foteren.

Les også: Ny Skorgenes avduket

Se vintervideo av Skorgenes her

For flere båt-og utstyrsnyheter se www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.