Ny Windyrepresentant i Rogaland

Windy og Rennesøy Båt AS har inngått avtale om markedsføring og salg av WINDY’s komplette modellprogram fra 25 fot til 58 fot i Rogaland.

Publisert

-Etter nærmere 15 år samarbeid, valgte Windy Boats AS å avslutte samarbeidet med Norsk Båtsenter AS i Bergen og Stavanger. Nå ser vi fremover med to erfarne og velrenommerte bransjepersoner som fremfor alt ønsker å fokusere på varemerket WINDY og førsteklasses kundeservice, heter det i en pressemelding fra Windy.

Rennesøy Båt As er lokalisert i Rennesøy Marina, og er et av de største og mest moderne marinaprosjekt i hele Rogaland. Marinaen ble offisielt åpnet den 11.9.2010 og har plass til 500 båter og der Rennesøy Båt As har ansvaret for drift og salg av båtplasser.

Rennesøy Båt AS drives av Ivar Wolden og Erik Liland som begge har lang erfaring fra båtbransjen og inngående kjennskap til WINDY’s modellprogram.

-Vi ser et betydelig potensial med WINDY her i Rogaland og gleder oss voldsomt til å betjene vårt markedet med en slik kvalitetsserie av båter, sier Ivar Wolden i Rennesøy Båt AS.

-Skiftet til Rennesøy Båt AS er tuftet på gjensidig respekt og vi er sikre på at WINDY nå blir ivaretatt på best mulig måte. Våre kunder har virkelig noe positivt å se frem til, sier Salgs- og Markedssjef Karl Audun Skretteberg i Windy Boats AS

Powered by Labrador CMS