Ny Weekend fra Askeladden

Nye Askeladden P66 Weekend er en kompakt allværsbåt med god plass. Se de første bildene.

Publisert

Gøteborg, Sverige

Askeladden P66 Weekend er bygget på samme skrog som søstebåten P66 Pilothouse, men er en mer familievennlig utgave, med mer inneplass.

Weekend har litt kortere cockpit og et større dekkshus, som gir mer plass og komfort under dekk. Weekend har dobbeltkøye forut og eget toalettrom. Begge båtene har vask, bysse og kjøleskap.

Ifølge Askeladden er P66 Weekend utviklet for et enkelt og trygt båtliv, der du an gå om bord, sette deg inn i styrhuset, vri om nøkkelen og dra på sjøen uansett vær. Båten har både utvendig og innvendig styreplass.

Helt akter er det en stor sofabenk med sitteplass til fire personer. Det er også nedfellbare benker på siden av akterdekket, slik at det her er sitteplass for til sammen seks-syv personer.

Dyp V-bunn forut og flatere akterskip skal gi Askeladden P 66 Weekend gode sjøeegenskaper i bølger og samtidig et stabilt skrog. Skroget er det samme for Pilothuse og Weekend, men overbyggene og innredningen er forskjellig.

Båtliv har vært om bord i den helt nye modellen, som stilles ut for første på «Svenska Mässan» i Gøteborg, som åpner for publikum førstkommende lørdag. Båtliv er på messen, og du kan lese om flere nyheter på batliv.no i dagene som kommer.

Fakta om Askeladden P66 Weekend:

CE-kategori: C


Lengde: 6,60 m

Bredde: 2,50 m


Vekt uten motor: 1 500 kg


Personer: 7


Motor maks: 111 kW/150 hk


Drivstofftank: 140 liter

Vanntank: 40 liter


Fart med Suzuki DF-150 hk ca 34 knop

Fart med Suzuki DF-115 hk ca 28 knop

Powered by Labrador CMS