Ny trawler fra Beneteau
Ny trawler fra Beneteau

Ny trawler fra Beneteau

Nye Beneteau Swift Trawler 44 byr på mye plass og lys, og en stor flybridge.

Publisert

Franske Beneteau har gjort lykke med sine såkalte Swift Trawlers, det vil si hurtige båter av trawlertypen. Trawlere er båter med mye bokomfort og relativt god drivstofføkonomi på marsjfart.  Beneteau lager trawlere i størrelse fra 34 til 52 fot, og den nye 44-foteren er ment å erstatte 42-foteren, som Båtliv tidligere har prøvekjørt.

Last ned artikkel om prøvekjøring av Beneteau Swift Trawler 42 her.

– Swift Trawler 44 er den ideelle turbåten og bobåten, for familier eller vennepar.  Smarte innredningsløsninger og gode sjøegenskaper vil gi deg uforglemmelige opplevelser, heter det  i en pressemelding fra verftet. To 300-hestekrefters motorer gir toppfart på over 24 knop og marsjfart på 18 knop.

44-foteren har større dekksplass enn forgjengeren, og en stor og romslig kabin forut. Flybridgen er en meter lenger. Båten er designet av Joubert-Nivelt for Beneteau og Pierre Frutschi har ansvar for interiøret. Prisen er ennå ikke klar.

Last ned artikkel om prøvekjøring av Beneteau Swift Trawler 34 her.

Båtliv har testet over 500 båter. Se alle testene her.

Abonnenter på Båtliv kan laste ned tester til privat bruk gratis, mens de koster 50 kroner pr. artikkel for alle andre. Bli abonnent her.

Powered by Labrador CMS