Ny Sealine med god plass

Er du på utkikk etter en flybrigdebåt på 37 fot? Da kan Sealine F380 være verdt en titt.

Publisert

Boot, Düsseldorf

Med tyske Hanse i ryggen er Sealine på banen igjen med en ny og rommelig 37-foter, som har verdenspremiere på Boot i Düsseldorf denne uka.

Stikkordene er stor flybridge og mye plass under dekk. Basispris på 250.000 euro uten mva antyder en pris på under tre millioner kroner i Norge. Da får du mye båt for pengene.

De 37 føttene (11,4 meter) er godt utnyttet i høyden og bredden. Båten er designet etter siste mote, med stor flybridge og god plassutnyttelse under dekk.

På akterdekket er det en bred sofa med rygger som kan vippes, slik at du kan sitte og se forover eller akterover på badeplattformen. Brede trappetrinn på babord side fører opp til en stor flybridge med sittegruppe (salong) og solseng. Radarmasten står helt akter her.

To lugarer

Under dekk trer du inn en salong som minner om en liten stue. Umiddelbart på babord side er TV-skjerm og en barkrok med skap og hyller og et kjøleskap. Videre forover er båtens bryterpanel på babord og en stor salong dinette sittegruppe på styrbord og en sofa på babord. Førerplassen er på styrbord, mens du går ned en trapp til byssa på babord.

Salongen har god høyde under taket (dekk) og store vinduer gir god utsikt og slipper inn mye lys. Fargene er i lysebrunt (kaffelatte) og kremhvitt.

Videre forover er to lugarer og to bad. En gjestelugar på styrbord side byr på to senger. Rederlugaren forut har den obligatoriske dobbeltsengen og inngang til et rommelig bad.

Greifswald

Båten leveres med ulike motoralternativer, fra doble Volvo Penta D4 på 260 hk hver seg, til doble D6 på 330 hk hver seg. Båten kan utstyres med joystick-styring. Ifølge Sealine skal toppfarten med de største motorene ligger rundt 33 knop.

Sealine F380 er den første modellen som er bygget i Greifswald i Tyskland, etter at Hanse-eier Aurelius i fjor kjøpte formene og rettighetene til Sealine-navnet fra den tidligere engelske eieren.

Powered by Labrador CMS