Ny redningsstige for flytebrygger

Wee Marine lanserer en redningsstige som er spesialtilpasset fallulykker ved flytebrygger.

Publisert

Ulykker relatert til fall i fritidsbåthavner tilhører dessverre ikke sjeldenhetene, og konsekvensene er som regel størst når havet blir kaldere på høsten.

Enklere å komme opp

Wee Marines nye redningsstige er bygget i varmgalvanisert stål og dimensjonert for montering på flytebrygger. Det betyr at den er både lettere og mindre enn de mer tradisjonelle redningsstigene for kaianlegg, men likevel utviklet for å tåle store vektpåkjenninger. Det gjør det enklere å komme seg opp på bryggen dersom man er uheldig å faller ut av båten ved fortøyning eller ved andre havneaktiviteter.

Redningsstigen er dessuten utstyrt med en holder for redningsbøye, en holder som også kan benyttes for vannslange om nødvendig. Redningsstigen kan også utstyres med blinkende, solcelledrevne LED-lykter som gjør dem synlige også i nattemørke.

Redningsstigene har en totallendge på 1,75 m, en bredde på 0,5 m og en dybde på 0,3 m, og koster kr. 2900 + mva.

 

Ny modell for kai

Samtidig lanserer Wee Marine en større redningsstige for kaianlegg, også denne i varmgalvanisert stål. Denne modellen leveres i 4 meters lengde, 0,5 m bredde og med kjetting på 1,5 meter.  Prisen er 6850 + mva.

Les mer her

Powered by Labrador CMS